SF IV Animeted Movie

SF IV Animeted Movie

Mesajgönderen Charlie tarih Sal Şub 17, 2009 5:13 pm

Resim

Emrah adlı üyemizden Animenin torrent dosyasını bulunca 1 gün bekleyip , dosyayı bilgisayarıma yükledim.Yaklaşık 70 dakikalık bir süresi var.Şu ana kadarki en güzel animelerden olduğunu söyleyebilirim.Ben sadece bir kısmını izledim ama yarın tamamını tekrar izleyecem.SF IV 'te hepimizin bildiği gibi yepyeni bir öykü var.Herkesin merakla beklediği Seth , bu animede var ve Ryu ile çok fena kapışıyor.Seth yenilince Shadowloo ajanları onu helikoptere götürüyor.Chunli ve Guile helikopteri görünce şaşırıyor.Bu doğal Çünkü ; Shadowloo örgütünün bittiğini sanıyorlardı.Sanırım animenin devamı gelecek.Sonda Vega ve Balgrog vardı ama M.Bison gelecek seride görebileceğiz.Seth denen makinadan çok güçlü olduğuna eminim.İnanılmaz derecede kozmik güç ve bir dahinin karşı konulamaz zekazı.''I never mind , you come on :D ''.Upload ediliyor...

SF IV Anime Parça 01 - SF IV Anime Parça 02
SF IV Anime Parça 03 - SF IV Anime Parça 04
SF IB Anime Parça 05

Kod: Tümünü seç
Dosya Şifresi : www.snk-capcom.net
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Re: SF IV Animeted Movie

Mesajgönderen Hyper Sonic tarih Sal Şub 17, 2009 9:49 pm

Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Gerçekten Capcom beni felaket hayal kırıklığına uğrattı. Tüm anime resmen Ken ve Eliza üzerine. Diğer karakterler laf olsun diye konulmuş ki fazlaca hayranı olan Zangief, Blanka gibi karakterleri görmek bile mümkün değil. Sakura kızım mal mısın da Ken'in evinin önünde bitiyosun? Guile bu kadar mal olmak zorunda mı? Amerikalılardan bu kadar nefret ediyosan oyununa koyma a be Capcom malı! Ryu da ezikler ağası portresi çizmiş. Yalandan kurtun kafasını okşama falan, o ne ya? Konu itibariyle SIFIR. Hikaye anlatımıyla SIFIR. Her şeyine on üzerinden SIFIR veriyorum. Bi de Studio 4C'yle (Japonya'nın en iyi animasyon şirketlerinden biri) çalışıyoruz diyip gaza getirmişlerdi... Capcom'dan çıkan en başarısız iş.
Kullanıcı avatarı
Hyper Sonic
Üye

Mesajgönderen kralgoku tarih Çrş Şub 18, 2009 9:52 am

Hyper Sonic yazdı:Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Gerçekten Capcom beni felaket hayal kırıklığına uğrattı. Tüm anime resmen Ken ve Eliza üzerine. Diğer karakterler laf olsun diye konulmuş ki fazlaca hayranı olan Zangief, Blanka gibi karakterleri görmek bile mümkün değil. Sakura kızım mal mısın da Ken'in evinin önünde bitiyosun? Guile bu kadar mal olmak zorunda mı? Amerikalılardan bu kadar nefret ediyosan oyununa koyma a be Capcom malı! Ryu da ezikler ağası portresi çizmiş. Yalandan kurtun kafasını okşama falan, o ne ya? Konu itibariyle SIFIR. Hikaye anlatımıyla SIFIR. Her şeyine on üzerinden SIFIR veriyorum. Bi de Studio 4C'yle (Japonya'nın en iyi animasyon şirketlerinden biri) çalışıyoruz diyip gaza getirmişlerdi... Capcom'dan çıkan en başarısız iş.

Kanka sakin ol ya boşver valla öle bir anlattınki şimdi verseler hatta üzerine para verseler izlemiyecem ha :D :D Ama olsun be kanka genede güzel bi kaç sahnesi vardır ya senin istediği gibi çıkmamış olmasına üzüldüm.
kralgoku
Üye

Mesajgönderen Charlie tarih Çrş Şub 18, 2009 11:23 am

Hyper Sonic yazdı:Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Gerçekten Capcom beni felaket hayal kırıklığına uğrattı. Tüm anime resmen Ken ve Eliza üzerine. Diğer karakterler laf olsun diye konulmuş ki fazlaca hayranı olan Zangief, Blanka gibi karakterleri görmek bile mümkün değil. Sakura kızım mal mısın da Ken'in evinin önünde bitiyosun? Guile bu kadar mal olmak zorunda mı? Amerikalılardan bu kadar nefret ediyosan oyununa koyma a be Capcom malı! Ryu da ezikler ağası portresi çizmiş. Yalandan kurtun kafasını okşama falan, o ne ya? Konu itibariyle SIFIR. Hikaye anlatımıyla SIFIR. Her şeyine on üzerinden SIFIR veriyorum. Bi de Studio 4C'yle (Japonya'nın en iyi animasyon şirketlerinden biri) çalışıyoruz diyip gaza getirmişlerdi... Capcom'dan çıkan en başarısız iş.

Öncelikle linkleri ekledim....

Sevgili Aykut ,

Sakura , Ken , Chunli ve Guile 'i belki hoşlanmıyorsun ama bu doğal.Bende Abel denen herife uyuz oluyorum.Yanlız 10 üzerinden 0 vermek biraz haksızlık olmamış mı ? Animenin İngilizcesini izlemeden net karar vermek zor.Ben bazı sahnelerde ne söylediklerini az çok anladım.Dediğim karakterler Zangief ve Blanka'dan çok daha popüler.

Bence senin beklediklerin animenin yeni bölümlerinde olacak.Buna eminim.Yanlız buna kötü demek yanlış olur.Ben çok beğendimi tekrar söyleyeyim.Belki hepsi beraber Seth ile kapışsaydı daha iyi olurdu.Ama Ken orada sanırım şunu söyledi : ''Ryu , onu tek başına ezecek güçte ''....
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Hyper Sonic tarih Çrş Şub 18, 2009 6:07 pm

Shingo yazdı:

Öncelikle linkleri ekledim....

Sevgili Aykut ,

Sakura , Ken , Chunli ve Guile 'i belki hoşlanmıyorsun ama bu doğal.Bende Abel denen herife uyuz oluyorum.Yanlız 10 üzerinden 0 vermek biraz haksızlık olmamış mı ? Animenin İngilizcesini izlemeden net karar vermek zor.Ben bazı sahnelerde ne söylediklerini az çok anladım.Dediğim karakterler Zangief ve Blanka'dan çok daha popüler.

Bence senin beklediklerin animenin yeni bölümlerinde olacak.Buna eminim.Yanlız buna kötü demek yanlış olur.Ben çok beğendimi tekrar söyleyeyim.Belki hepsi beraber Seth ile kapışsaydı daha iyi olurdu.Ama Ken orada sanırım şunu söyledi : ''Ryu , onu tek başına ezecek güçte ''....

Hikaye olarak maalesef ki SIFIR değil eksi 100'ü hak ediyor. Seth, Ryu'yu yamulturken bizim piyonlar salak salak neden bakıyor? Ken'in arkadaşlığı nerde? Bu sarının böyle adi olduğunu ben biliyordum zaten de neyse... Guile ve Chun-Li hoş karakterler ama zorla sokulmuşlar olaya. Cammy de aynı şekilde. Sırf bu DANDİK ÖTESİ animeye yatırım yapmak için oyun başı ve oyun sonu animelerden kıstılar. Sonuç bu 1990 yılında çıkmış animelerden daha kötü anime mi? Yazıklar olsun... Hani SF2 ve SF4 arası olayları anlatacaktı? Sadece bu karakterler mi yaşıyordu o sırada? Capcom her anime desemesinde daha da batırıyor. İlk çıkardıkları SF animesinin (SF2: The Animated Movie) bütçesi daha azdı, yapıldığı zamandaki olanaklar daha kısıtlıydı ama sonrasında çıkan SFA, SFA: Generations ve şimdi bu kıytırık animeden her şeyiyle kat kat güzel bir animeydi o. Ryu ve Seth arasındaki olaya dövüş diyemiyorum ben. SF2: The Animated Movie'deki en kötü dövüş bile o kukla şova beş basar. Ryu'dan da felaket soğuttular beni. Sakura'yla bi kavga etseler Sakura rahat döver izlenimi verildi artık. Benim beklediklerimin bundan sonraki bölümde olması diye bi şey yok. Tek seferlik bi anime bu. Sırf efsaneye saygımdan bu animenin de içinde olduğu Collectors Edition pakedini iptal edip de normal SF4 siparişine çevirmiyorum. Allah'tan oyunu da böyle bekledip bekledip dandik bi şey yapmadılar. Anime kesinlikle kota israfı. Sınırsız interneti olmayanlar indirip hayatlarının hatasını yapmasın derim ben. Şüphesiz ki hayatımda izlediğim en kötü yapım, sanatsal değeri yok.
Kullanıcı avatarı
Hyper Sonic
Üye

Mesajgönderen Charlie tarih Prş Şub 19, 2009 7:15 am

Kapışmaların az olması bana göre tek eksik.... ;) Çok emek harcandığı ortada....
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Hyper Sonic tarih Prş Şub 19, 2009 5:15 pm

Emin olun SF2 animesine harcanmış emeğin %1'i bile yok.

Düzenleme: Yeni anime: http://www.capcom.co.jp/sf4/trailer/index.html sol üstte "Up" yazan yere tıklayın. Şu izlediğimiz animeden kat kat daha güzel bence.
Kullanıcı avatarı
Hyper Sonic
Üye

Mesajgönderen Charlie tarih Pzr Mar 01, 2009 11:03 am

Tanıtım şahane , Umarım 2. anime pek fazla gecikmez.Yanlız M.Bison'a karşı 5 kişinin dövüşmesi biraz tuhaf...En azından Seth gibi değilde onuru ile mağlup olabileceğine inanıyorum.Teke tekte hiçbir dövüşçünün yenemeyeceği bir adam , M.Bison...
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Mesajgönderen kralgoku tarih Sal Mar 03, 2009 1:40 pm

Arkadaşlar video mükemmel olmuş inş hemen gelir.

Bu arada 1,5 hafta kadar nete bağlanamayacam sorunlar var.İNŞhemen gideririm ve gene sizlerle irtibata geçerim.Kanka gidişim sezsiz oldu ama gelişim mühteşem olacak :roll: :lol:
kralgoku
Üye

Dön Anime Serileri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir