SF EX Plus Yeni Dump !!!

Güncel Haberler & İnceleme & Makale ve Daha Fazlası...

SF EX Plus Yeni Dump !!!

Mesajgönderen Charlie tarih Pzt Oca 26, 2009 7:13 pm

ResimResim
ResimResim
ResimResim

Daha önceden tüm Zinc emulatörleri için Dumpladığım oyunun ikonlarını tekrar fixledim.Orjinal oyunda Darun , Blair , Allen , Garuda , M.Bison , Kairi ve Akuma gibi karakterler zaten seçilebiliyordu.Gerçekten gizli karakter olan Evil Ryu, Hukoto , Alfa ve beta klonları artık seçilebilir.

Zaten bu karakterler çıkarılabilir.Ama ben kolaylık olması için böyle yaptım.Mesela Evil Ryu'yu çıkarmak için :

Ryu'nun üzerine gelin.Start'a basılı tutun.LP + MK + SP tuşlarına beraber basın.Farklı renk için ise LK + MP + SK tuşlarına basın.

L : Hafif M : Orta S :Güçlü

P : Yumruk K : Tekme

Yapmanız gereken kullandığınız Zinc emulatöründeki Cfg klasörüne vereceğim dosyayı atmak.Daha sonra SF EX Plus oyunun USA 970311 versiyonu emulatörün listesinde bulup açmak , o kadar basit.Size önerim tamamen bizim siteye ait olan Amazinc emulatörünü kullanmanız.

Dosyayı indirmek için Tıklayın !!!

Oyunun romuna ulaşmak için ise buraya Tıklayın !!!
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Re: SF EX Plus Yeni Dump !!!

Mesajgönderen ZerueL tarih Cmt Şub 07, 2009 9:57 am

Sağol dostum EX serisi açıkçası güzel olmuş ama 3D'lerden çok tek boyutlu SF'leri tercih ederim...Ama bu oyunda güzel olmuş yeni değişik karakterler var güzel bi çalışma olmuş...
Kullanıcı avatarı
ZerueL
Üye

Mesajgönderen kralgoku tarih Cmt Şub 07, 2009 11:42 am

Çalışman için teşşekkürler indiriyorum.Peki senle konuştuğumuz olay bu oyun içinde geçerli olacakmı.Ve ekleyebildinmi kalireyi emulatöre cevapların için şimdiden teşşekürler.
kralgoku
Üye

Mesajgönderen Charlie tarih Sal Şub 10, 2009 7:40 am

kralgoku yazdı:Çalışman için teşşekkürler indiriyorum.Peki senle konuştuğumuz olay bu oyun içinde geçerli olacakmı.Ve ekleyebildinmi kalireyi emulatöre cevapların için şimdiden teşşekürler.

Elbette , bu oyun içinde geçerli.Yakında onu halledecem , inşallah...
Kullanıcı avatarı
Charlie
Site Yöneticisi

Mesajgönderen kralgoku tarih Sal Şub 10, 2009 10:55 am

Tmm mükemmel olacak her şey inş yazın bütün oyunlarda turnuva başlatırız.
kralgoku
Üye

Dön SF Genel

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir